Palvelumme

Toimitamme sekä sesongin parhaita kausituotteita että viikottaisia ruokatilauksia.

SESONKIHERKUT

Suuren suosion saavuttaneita sesonkien parhaita kausituotteita Makupiste toimittaa jatkossa aivan kuten ennenkin. Näitä ovat esim. kesän marjakausi, joulupöydän antimet, vappuherkut jne.

Mikäli olet kiinnostunut lähinnä sesonkituotteista, saat niistä tiedon jatkossakin uutiskirjeen muodossa tai seuraamalla Makupisteen facebook-sivuja. Voit tilata Makupisteen sesonkiuutiskirjeen tästä.


VIIKON LUOMURUOKAKASSIT

Makupisteen asiakkaana voit tilata luomuruokaa satunnaisesti oman vaihtuvan tarpeen mukaan tai säännöllisesti kanta-asiakasjäsenenenä. Valittavanasi on:

  • Makupisteen valmiiksi koostama luomukassi, jonka voit tilata aina kun sinulle sopii ja räätälöidä viikottain omaan tarpeeseesi sopivaksi. Pienin toimitettava tilaus noutopisteisiin 25€ (toimitusmaksu 5€) ja kotikadulle 50€ (toimitusmaksu 7€).

    TOIMITUSVAIHTOEHTOMME löytyvät täältä
     
  • Makupisteen kanta-asiakkuus, jolloin valittavanasi on  Makupisteen koko laaja valikoima ja luomukasviksia myös kiloittain/kappaleittain. Kanta-asiakkaana sitoudut viikottaiseen perusostoslistaan, jota voit räätälöidä aina kunkin viikon tarpeiden mukaan. Teet ostoslistan kerran ja saat jatkossa automaatisesti ostoslistan mukaisen kantiskassin viikottain kotiisi - toki halutessasi voit räätälöidä sitä viikottain tai peruuttaa sen kokonaan, mikäli et jollain viikolla tarvitse kassia lainkaan. Kanta-asiakkuus jäsenyys maksaa syyskaudella 50€ ja se sisältää koko syyskauden toimitukset. Kanta-asiakkaana sitoudut tilamaan kauden aikana minimissään 10kertaa (eli noin joka kolmas viikko voit halutessasi perua tilauksen kokonaan). Pienin toimitettava kantiskassi yhteen toimituspaikkaan on 50€. Toimitamme tuotteet kauppa-autolla kotikadullesi tai haluamaasi noutopisteeseen.

    Kotisaaren etu Laajasalossa: Yhteisössä on voimaa! Mikäli samassa toimitusosoitteessa on useita tilaajia, voitte ottaa kimppajäsenyyden, jolloin jaatte jäsenmaksun ja riittää, että tilaamienne kassien yhteissumma ylittää 50€. Kimppajäsenyys on toistaiseksi kotisaarelaisten etu ja voimassa ainoastaan Laajasalon alueella.

    Kanta-asiakkaaksi voit liittyä täällä tai kysyä lisää Kauppa-auton Katilta: makupiste@gmail.com / 040-7379419