Toimitusehdot

Yleistä

Verkkokaupan tuotteita myy Macuste tmi, y-tunnus 2642603-4. Verkkokauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille toimitusalueellaan. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

 

Tilaus

Tuotteet tilataan Makupiste verkkokaupassa. Kun tilaus on käsitelty, käyttäjä saa laskun (sisältää tilauksen tiedot). Laskusta käyttäjä voi tarkistaa tilauksen tiedot. Vahvistus on syytä säilyttää mahdollista myöhempää tarvetta varten.

Viimeistään maanantaina klo 12 mennessä tehdyt tilaukset toimitetaan tai ovat noutopisteestä noudettavissa saman viikon keskiviikkona tai torstaina. Jos viikolla on arkipyhiä, poikkeavat toimitusaikataulut löytyvät verkkokaupan etusivulta.

 

Tuotteiden saatavuus

Mikäli jotakin tuotetta ei ole saatavilla, käyttäjä saa siitä ilmoituksen sähköpostiin, ja maksu kyseisen tuotteen osalta palautetaan käyttäjälle tuotteiden toimituksen yhteydessä.

 

Maksaminen ja maksutavat

Tilaus käsitellään ja tilauksesta lähtee tilaajalle sähköpostilasku viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Toimitushetkellä kannattaa varautua esittämään kuitti suoritetusta maksusta.

 

Toimitus

Tilaus toimitetaan/noudetaan myyjän ilmoittamana ajankohtana. Mikäli haku ei onnistu noutoajankohtana, on vaihtoehtoinen ajankohta varmistettava erikseen. Tilauksen noutaminen noutopisteestä on tilaajan vastuulla.

 

Tuotepalautukset

Jos tilaus ei vastaa odotuksia, kannattaa asia selvittää viipymättä myyjän kanssa. Elintarviketuotteilla ei ole palautusoikeutta pois lukien vialliset, pilaantuneet, tai tuotekuvauksesta poikkeavat tuotteet.