Luomu joulukinkku 3,5-5kg, luuton (22,90€/kg) - VARAUSMAKSU

Tuotetiedot

  • Tuotemerkki: Kiven luomutila
  • Varastossa

Hinta: 40,00 €

kpl

Tuotekuvaus

Luomukinkkumme ovat noin 3,5-5 kiloisia ja luuttomia ja ne tulevat meille suoraan tuottajalta, Kiven luomutilalta, ilman välikäsiä. Kinkkuja on tarjolla rajoitettu erä. Kilohinta on 22,90/kg 

Kinkuista maksetaan tilauksen teon yhteydessä varausmaksu 40€, joka hyvitetään varsinaisen painon mukaisessa loppuhinnassa. 

Tilauksen peruuntuessa, varausmaksua ei palauteta. Tilaus vahvistuu, kun varausmaksu on maksettu. Kinkkujen toimitus tapahtuu pääkaupunkiseudulla kotiosoitteisiin joulunalusviikolla ke 19.12 - pe 21.12.

Kinkut on varastoitu pakastettuna. Ne toimitetaan sulatettuna ja suolattuna. Mikäli toivot tiettyä kokoa, niin laita se lisätietokenttään. Pyrimme täyttämään kokotoiveita mahdollisuuksien mukaan, mutta emme valitettavasti voi taata tarkkoja kokoja.


LISÄTIETOJA:

Luomukinkkumme tulevat meille suoraan tuottajalta, Kiven luomutilalta, ilman välikäsiä. 

Possut elävät tilalla mahdollisimman lajityypilliseen tapaan ja ne ruokitaan kotoisilla rehuilla teollisten sijaan. Soijaa ja kalajauhoa ei tältä tilalta löydy. Possut syövät luomuvehnää, -ohraa, -kauraa, -härkäpapua, -hernettä, rypsiä, ruokintakalkkia, kivennäisiä ja vitamiineja. Lisäksi tarjolla on olkea, joka on virike ja kuivike, mutta siat myös syövät sitä. Kesäaikaan siat saavat niittoruohoa.

Sikojen ulkoilukausi on toukokuusta lokakuulle lämpötila huomioiden. Ulkoilukautena siat oleskelevat mielensä mukaan ulkona tai sisällä.

Tilalla on myös samassa pihapiirissä oma tilateurastamo, joten possut eivät joudu kärsimään kuljetuksista. Stressittömyys ja hyvä ravinto myös maistuu lihassa.