Sonett Pyykinpesuneste laventeli 2l

Tuotetiedot

  • Tuotemerkki: Sonett
  • Tilaustuote

Hinta: 14,95 €

kpl

Tuotekuvaus

Sopii käsi- tai konepesuun 30-95°:ssa. Kovassa vedessä tämä ympäristöystävällinen pyykinpesuneste on saippuaa parempi, samoin alhaisissa lämpötiloissa. Tahrat ja erityisen likainen pyykki käsitellään etukäteen Sonett-sappisaippualla.

Sokeritensidi ja kookosalkoholisulfaatti ovat saippuan jälkeen parhaiten luontoon hajoavia pinta-aktiivisia aineita. Myös iho sietää niitä hyvin.

Komission asetuksen (EY) 907/2006 mukainen ainesosaluettelo: Aqua, Potassium Soap, Alkylpolyglucoside C8-16, Sodium C8-14 Fattyalcohol sulphate, Alcohol, Sulfated Castor Oil, Potassium Citrate, Perfume

Tiheys: (20°C), approx. 1.02 g/cm³ 
pH arvo: (20°C) ( 5g/l H2O ) approx. 8.5 – 9.5
Tuotteen koostumus muuttuu paksummaksi ja sameammaksi 10-15 astetta alemmissa lämpötiloissa. Tuotteen rakenne palautuu itsekseen ennalleen lämpimässä tai vähän ravistettuna. Ilmiö on sama kuin esimerkiksi oliiviöljyn säilyttämisessä jääkaapissa tai huoneenlämmössä ja johtuu tuotteen korkeasta kasviöljypitoisuudesta. 

Sonett-pesuaineet eivät sisällä entsyymejä, petrokemiasta peräisin olevia tensidejä, synteettisiä hajusteita, väri- tai säilöntäaineita, kirkasteita eikä valkaisua lisääviä aktivaattoreita.