Aito Joulun Maku -ruoka-apupaketti osuus ½ - TILAUSAIKA ON PÄÄÄTTYNYT!

Tuotetiedot

  • Tuotemerkki:
  • Ei saatavilla

Tuotekuvaus

Tämä on 1/2  osuus Aito Joulun Maku -ruoka-apupaketista

Yhdistämme osuuksista aina kokonaisia paketteja ja mikäli osuudet eivät mene tasan lahjoitamme Makupisteen puolesta viimeisen vajaan paketin täyteen määräänsä.

Aito Joulun Maku -kampanjassa tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden ostaa kotimaisten pientuottajien tuotteista koostetun jouluruokapaketin iloksi ja avuksi niitä tarvitseviin vähävaraisiin perheisiin. Paketit toimitetaan perille Roihuvuoren seurakunnan diakoniatyön avustuksella Itä-Helsingissä.

Kampanjan tarkoitus on mahdollistaa vähävaraistenkin perheiden joulupöytään herkullinen pientuottajien joulukattaus ja samalla antaa kunnianosoitus lähiruualle ja pientuottajien arvokkaalle työlle. Osallistumalla kampanjaamme autat sekä vähävaraista perhettä että annat samalla tukesi suomalaiselle pientuottajalle.

Aito Joulun Maku ruoka-apupaketti sisältää: Niittylinnun Savukukko n. 1,5kg (ulkoilevasta Niittybroilerista), Penttilän/Kolin tilan peruna-, lanttu- ja porkkanalaatikot, Kruunuherkun valmiit rosolli ja joulupuuro, Makumarjan glögiä ja hyytelöä, ja pieniä makeita herkkuja Chjokolta ja Anjan Luontoherkulta. Lisäksi herkkuahjoituksen antaa Gift Gourmet.