Aito Joulun Maku -ruoka-apupaketti

Tuotetiedot

  • Tuotemerkki:
  • Varastossa

Hinta: 60,00 €

kpl

Tuotekuvaus

Tällä tuotteella voit ostaa lahjaksi yhden Aito Joulun Maku -ruoka-apupaketin. Kiitos paljon avustasi!


Aito Joulun Maku -kampanjassa tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden ostaa kotimaisten pientuottajien tuotteista koostetun jouluruokapaketin iloksi ja avuksi niitä tarvitseviin vähävaraisiin perheisiin. Avustettavat perheet löydetään Roihuvuoren seurakunnan diakoniatyön avustuksella ja toimitetaan koteihin Laajasalon ja Roihuvuoren alueella

Kampanjan tarkoitus on mahdollistaa vähävaraistenkin perheiden joulupöytään herkullinen pientuottajien joulukattaus ja samalla antaa kunnianosoitus lähiruualle ja pientuottajien arvokkaalle työlle. Osallistumalla kampanjaamme autat sekä vähävaraista perhettä että annat samalla tukesi suomalaiselle pientuottajalle.

Aito Joulun Maku ruoka-apupaketti sisältää: jouluisia liha- ja/tai kalaherkkuja (Luomunokan savustettua luomukananpoikaa ja/tai valikoima Huldan Kalan joulukaloja), joulun perinteisiä laatikoita ja rosollia (Penttilän tila, Kruunuherkku, Kolin luomutila), glögiä ja pieniä makeita herkkuja (Chjoko, Kanelimamma, Anjan Luontoherkku, Hommanäs) sekä ulkokanalanmunia (Niittymuna).

Tarjoamme paketin yhdessä pientuottajien kanssa tähän hyvään tarkoitukseen reilusti normaalihintaa edullisemmin. Yhden kassin toimitettuna jouluksi perille saakka voi kampanjassa ostaa 60€:lla - normaalihinnoin laskettuna kassin arvo lähentelee 100 euroa ja toimituskuluineen olisi jopa sen yli.