LUOMUTAIMIEN ENNAKKOTILAUS


LUOMUTAIMIEN ennakkotilaus on käynnissä, taimet saapuvat kesäkuun alussa. 

Taimille voi tilata kotiinkuljetuksen Kantakaupungissa ja Itä-Helsingissä (5,90€/tilaus) ja lisäksi tarjoamme joustavasti avoinna olevat noutopisteet Kalasatamassa Tukkutorilla sekä Laajasalossa. Noutopisteisiin on maksuton toimitus. Kuljetus- ja noutopäivät ilmoitetaan tilaajille lähempänä toimitusajankohtaa touko-kesäkuun vaihteessa. Taimitoimitusten viikonpäivät ovat näillä näkymin perjantai ja lauantai.

Tärkeää: Teethän taimien ennakkovarauksesta kokonaan oman tilauksensa! Tilaukset 15.5. mennessä.Luomutaimet tulevat Kolin luomutilalta, Salosta.


Kolin Luomutilan luomutaimet ovat olleet vehreitä sekä elinvoimaisia ja hyvin kysyttyjä jo useamman vuoden ajan.

Suomessa lyhyen kasvukauden takia voi olla haasteellista itse kasvattaa hyötykasveja kotitarpeisiin siemenestä alkaen.

Me Makupisteessä olemme huomanneet, että valmiista, vahvasta taimesta kasvaa nopeammin iso ja satoa tulee aikaisemmin ja enemmän.

Taimia voi kasvattaa kasvimaalla, kasvihuoneessa, omalla pihalla, viljelylaatikoissa, parvekkeella ja vaikka oman keittiön ikkunalaudalla.
  
Kasvien hoitaminen ja kasvun seuraaminen taimesta satoa tuottavaksi on ihanaa puuhaa myös lasten kanssa. Ja itse kasvattama sato maistuu aina parhaalle, olipa mukana sitten vähän erikoisempiakin makuja kokeiltaviksi!

 


Tärkeää: Teethän taimien ennakkovarauksesta kokonaan oman tilauksensa!


Tuotteet