Kananmunat


Hultgårdin tila sijaitsee Liljendalissa, vain n. tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.


Tilan luomukanoille on pyritty luomaan mahdollisimman luonnolliset elinolot. Kanat pääsevät aina ulos sään ja lain salliessa isolle laitumelle.

Kanat ovat vapaita sisätiloissa, jossa on pehkuualue, munintapesät ja ruokintakourut. Luomukanoilla on enemmän tilaa sisätiloissa, enemmän orsitilaa ja munintapesiä kuin muilla tuotantomuodoilla. Tällä taataan kanoille paremmat olosuhteet. Kanalassa on myös runsaasti ikkunoita, joista kanoille virtaa luonnonvaloa myös silloin kun ovat sisätiloissa.

Kanaruokaseokseen käytetään puhdasta luomuviljaa omasta pellosta. Tämän lisäksi pieni määrä luomutiivistettä, mistä saavat kivennäisiä, valkuaista, vitamiinejä ja kalkkia. Luomuviljasekoituksen lisäksi saavat ruohoa ympäri vuoden - talvisaikaan analysoitua, eri lajikkeista koostuvaa ruohoa omasta pellosta. Simpukankuoria kuuluu myös kanojen ruokavalioon. 

Luomutuotannossa kiinnitetään huomiota erityisesti eläinten hyvinvointiin ja luonnonmukaiseen kasvatukseen. Luomutuotannossa ei saa käyttää geenimanipuloitua rehua, keinolannoiteita tai myrkkyjä (esim.glyfosaatit).

Tuotteet

Luomukananmunat, 30kpl

13,90 €
12,50 € 10 %