Tilajuustot

Mäkelän Kotijuustola sijaitsee Artjärvellä ja on perustettu 1992. 

Juustot valmistetaan oman tilan karjan tuottamasta maidosta. Mäkelän tilan lehmät laiduntavat ulkona pitkään säästä riippuen. Lehmät ovat pääasiassa ayshirejä eli ruskean ja valkoisen kirjavia ja seassa on muutama mustan ja valkoisenkirjava holsteinlehmä. Kaikki maito pastöroidaan, mutta ei homogenoida. Juustot valmistetaan täysmaidosta.

Paavolan Kotijuustola on Kymenlaaksolainen pienjuustola, jossa käsittelemättömästä maidosta valmistetaan hyvät ja suomalaiset juustot ja jogurtit. 

Paavolassa juustot ja jogurtit valmistetaan luonnollisesti, tuoreesta maidosta. Vasta valmiit juustot toimitetaan tilalta eteenpäin ruokapöytiin. Maija-Liisa Paavolan käsissä maito muokkautuu maukkaiksi ja luonnollisiksi ruokapöytien herkuiksi. 

Naapurusten, Mäkelän, Paavolan ja Hyvämäen, tuotteet kulkevat meille aina ekologisesti samalla kyydillä.

Tuotteet