Joulupöydän eettiset lihaherkut

VIELÄ TILATTAVISSA MUUTAMA PIENI LUOMUKINKKU!  Muut tuotteet loppuunmyyty!


Joulupöytään kannattaa satsata laadukkaalla ja eettisesti tuotetulla lihalla. Mottona Makupisteen joulupöydässä on "Jos syöt lihaa, valitse viisaasti"

Joulupöytään tarjoamme lihaa ilman välikäsiä, suoraan tuottajilta, joilla kaikilla on tilallaan oma teurastamo ja myös siltä osin pyritään tarjoamaan mahdollisimman hyvä elämä eläimille - täysin ilman stressaavia eläinkuljetuksia. Valikoimassamme ovat:
  • Perinteistä luomukinkkua Kiven luomutilalta, joka on Suomen ainoa luomusikatila, jossa teurastamo ja lihanleikkaamo on tilalla samassa pihapiirissä ja possut välttyvät näin myös kokonaan kuljetusmatkojen stressiltä. Possut myös elävät tilalla mahdollisimman lajityypilliseen tapaan ja ne ruokitaan kotoisilla rehuilla teollisten sijaan. 
  • LOPPUUNMYYTY! Savustettua joulukukkoa Niittylinnulta. Niittylintu kasvattaa ulkoilevia niittybroilereita pienellä tilalla Vihdissä. Niittybroilerit pääsevät niitylle aina halutessaan, niillä on tilaa ja virikkeitä, jotta ne saavat elää lajityypillistä elämää, nokkien ja kuopsutellen. Niittylinnun niittybroilerit haudotaan, kasvatetaan ja teurastetaan tilalla itse, näin Niittylintu pystyy takaamaan lintujen hyvinvoinnin alusta loppuun.
  • LOPPUUNMYYTY! Hirven lämminsavupaistia Viltgårdenista. Kotimainen riista on ilmastonystävän valinta (WWF lihaopas). Viltgården panostaa erityisesti kestävään metsästykseen ja riirstanhoitoon, ja saamme kotimaiset riistalihat heidän oman lihaleikkaamon kautta suoraan metsästä lautaselle.


 JOULUTILAUSTEN JA TOIMITUSTEN INFOSIVU