AITO JOULUN MAKU -ruokalahjat vähävaraisiiin perheisiin

KAMPANJA ON PÄÄTTYNYT  - KERÄÄMME TILAUKSIA PERHEISIIN VIETÄVÄKSI PARHAILLAAN! YHTEENSÄ PÄÄSEMME TÄNÄ VUONNA TOIMITTAMAAN AVULLANNE JOULURUUAT 22 PERHEESEEN. SUURET KIITOKSET!


TOTEUTAMME KAMPANJAN TÄNÄKIN VUONNA - VIIME VUONNA TOIMITIMME AVULLANNE 16 PERHEESEEN JOULUKATTAUKSEN, JOTA SINNE EI MUUTEN TULISI. KIITOS, OLEMME SANOINKUVAAMATTOMAN ONNELLISIA OSALLISTUMISESTANNE!

Aito Joulun Maku -paketti on herkullinen jouluruokapaketti, joka toimitetaan lahjana vähävaraisiin perheisiin

Aito Joulun Maku -kampanjassa tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden ostaa kotimaisten pientuottajien tuotteista koostetun jouluruokapaketin iloksi ja avuksi niitä tarvitseviin vähävaraisiin perheisiin. Paketit toimitetaan perille Roihuvuoren seurakunnan diakoniatyön avustuksella Itä-Helsingissä.

Kampanjan tarkoitus on mahdollistaa vähävaraistenkin perheiden joulupöytään herkullinen pientuottajien joulukattaus ja samalla antaa kunnianosoitus lähiruualle ja pientuottajien arvokkaalle työlle. Osallistumalla kampanjaamme autat sekä vähävaraista perhettä että annat samalla tukesi suomalaiselle pientuottajalle ja puhtaalle kotimaiselle ruuantuotannolle.

Aito Joulun Maku ruoka-apupaketti sisältää: Niittylinnun Savukukko n. 1,5kg (ulkoilevasta Niittybroilerista), Penttilän tilan peruna-, lanttu- ja porkkanalaatikot, Kruunuherkun valmiit rosolli ja joulupuuro, Makumarjan glögiä ja hyytelöä, ja pieniä makeita herkkuja Chjokolta ja Anjan Luontoherkulta. 

Ideana on myös samalla tarjota perheisiin mahdollisimman valmis joulukattaus, jonka voi lähestulkoon vain suoraan nostaa pöytään. Haluamme tarjota tämän, koska usein voimavaroja suuren luokan kokkaukseen ei avuntarpeessa olevissa perheissä ole, kun voimat menevät päivittäisistä asioista selviämiseen.

Tarjoamme paketin yhdessä pientuottajien kanssa tähän hyvään tarkoitukseen ostettavaksi -25% normaalihintaa edullisemmin. Vähävaraiseen perheeseen lahjaksi ostettuna Aito Joulun Maku ruoka-apupaketin hinta on 60€ (normaalihinnoin paketin arvo on vähintään 80€)

Haluamme tarjota mahdollisuuden auttaa myös haluamallasi pienemmällä summalla. Voit ostaa myös pienemmän osuuden ⅙  = 10€, ⅓ =20€  ½  = 30€ , jolloin yhdistämme osuuksista aina kokonaisia paketteja ja mikäli osuudet eivät mene tasan lahjoitamme Makupisteen puolesta viimeisen vajaan paketin täyteen määräänsä.

Tuotteet