Pientuottajalihojen pakkasvarastotyhjennys

Makupisteen lopettaessa säännölliset viikkotoimitukset, tyhjennämme pienen pakkasvarastomme. Tuotteita on hyvin rajattu erä, saatavilla niinkaun kuin tuotteita riittää! 

NIITTYBROILERIA: Niittylintu kasvattaa ulkoilevia, antibiootti- ja GMOvapaita niittybroilereita, pienellä tilalla Vihdissä. Niittybroilerit pääsevät niitylle aina halutessaan, ja niillä on tilaa ja virikkeitä, jotta ne saavat elää lajityypillistä elämää, nokkien ja kuopsutellen.
Kalajauhoton, GMO-vapaa rehu, pienet parvikoot sekä lintujen hyvinvointi ovat tärkeitä kriteereitä Niittylinnulle. "Haudomme, kasvatamme ja teurastamme Niittybroilerit itse, näin pystymme takaamaan lintujen hyvinvoinnin alusta loppuun."


LUOMUPOSSUA: Timo Kolin ja Reetta Kiven maatilalta Karkkilasta, kaikki tuotanto luomua. Ainut luomupossutila, jossa oma teurastus ja lihanleikkuu. Possut eivät joudu kärsimään pitkistä kuljetusmatkoista, matkaa sikalasta teurastamoon on parikymmentä metriä. Possunliha maistuu taatusti hyvältä; ruokinnassa käytetään kotoisia rehuja teollisten sijaan. Soijaa ja kalajauhoa ei tältä tilalta löydy. Sikojen ulkoilukausi on toukokuusta lokakuulle lämpötila huomioiden. Ulkoilukautena siat oleskelevat mielensä mukaan ulkona tai sisällä.

Tuotteet