AITO JOULUN MAKU - lahjat vähävaraisiin perheisiin

KAMPAJAN ON PÄÄTTYNYT! SAIMME YHDESSÄ TOIMITETTUA 32 PERHEESEEN JOULURUUAT JA 7 YKSINÄISELLE KUKKA&HERKKUPAKETIN. SUURIKIITOS AVUSTASI!TOTEUTAMME SUURTA ILOA TUOTTANEEN KAMPANJAN TÄNÄKIN VUONNA!

VIIME VUONNA TOIMITIMME AVULLANNE 22 PERHEESEEN JOULUKATTAUKSEN, JOTA SINNE EI MUUTEN TULISI. KIITOS, OLEMME SANOINKUVAAMATTOMAN ONNELLISIA OSALLISTUMISESTANNE!Tänä vuonna meillä on kaksi avustustapaa

  • Aito Joulun Maku -jouluruokapaketti vähävaraiseen perheeseen toimitettuna
  • Joulukukka&herkku -paketti Laajasalon kukkakioskilta noudettuna esimerkiksi yksinäiselle vanhukselle tai vähävaraiseen kotiin


Aito Joulun Maku -paketti on herkullinen jouluruokapaketti, joka toimitetaan lahjana vähävaraisiin perheisiin

Aito Joulun Maku -kampanjassa tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden ostaa kotimaisten pientuottajien tuotteista koostetun jouluruokapaketin iloksi ja avuksi niitä tarvitseviin vähävaraisiin perheisiin. 

Kampanjan tarkoitus on mahdollistaa vähävaraistenkin perheiden joulupöytään herkullinen pientuottajien joulukattaus ja samalla antaa kunnianosoitus lähiruualle ja pientuottajien arvokkaalle työlle. Osallistumalla kampanjaamme autat sekä vähävaraista perhettä että annat samalla tukesi suomalaiselle pientuottajalle ja puhtaalle kotimaiselle ruuantuotannolle.

Aito Joulun Maku ruoka-apupaketti sisältää jouluisia liha- ja/tai kalaherkkuja (Luomunokan savustettua luomukananpoikaa ja/tai valikoima Huldan Kalan joulukaloja), joulun perinteisiä laatikoita ja rosollia (Penttilän tila, Kruunuherkku, Kolin luomutila), Kulman joulupuuroainekset, glögiä ja pieniä makeita herkkuja (Chjoko, Kanelimamma, Anjan Luontoherkku, Hommanäs) sekä ulkokanalanmunia (Niittymuna).

Ideana on myös samalla tarjota perheisiin mahdollisimman valmis joulukattaus, jonka voi lähestulkoon vain suoraan nostaa pöytään. Haluamme tarjota tämän, koska usein voimavaroja suuren luokan kokkaukseen ei avuntarpeessa olevissa perheissä ole, kun voimat menevät päivittäisistä asioista selviämiseen.

Tarjoamme paketin yhdessä pientuottajien kanssa tähän hyvään tarkoitukseen reilusti normaalihintaa edullisemmin. Yhden kassin toimitettuna jouluksi perille saakka voi kampanjassa ostaa 60€:lla normaalihinnoin laskettuna kassin arvo lähentelee 100 euroa ja toimituskuluineen olisi jopa sen yli. 

Haluamme tarjota mahdollisuuden auttaa myös haluamallasi pienemmällä summalla. Voit ostaa myös pienemmän osuuden ⅙ =10€, ⅓ =20€, ½ =30€ , jolloin yhdistämme osuuksista aina kokonaisia paketteja ja mikäli osuudet eivät mene tasan lahjoitamme Makupisteen puolesta viimeisen vajaan paketin täyteen määräänsä.


Joulukukka&herkku -paketti Laajasalon kukkakioskilta noudettuna on tarkoitettu esimerkiksi yksinäistä vanhusta tai vähävaraista kotia ilahduttamaan. 

Paketin voi ostaa lahjaksi hintaan 30€ ja lahjansaajat saavat sillä 35€ arvosta haluamiaan kukkia tai muita tuotteita Laajasalon Kukkakioskilta. 


Kampanjaan voi osallistua 8.-14.12.

Avuntarvitsijat löydetään Roihuvuoren seurakunnan diakoniatyön avustuksella Laajasalon ja Roihuvuoren alueella. 

Tuotteet